Kapcsolat

Fedezzék fel a kertet szakvezetővel!

Előre bejelentkezett csoportok vagy egyéni látogatók részére kerti szakvezetést tudunk biztosítani. Szakvezetőink biológus és kertészmérnök munkatársaink illetve külsősök. A hét minden napján lehet szakvezetést kérni (hétfőn az üvegházak és a kiállítások zárva vannak). Az időpontot legkésőbb egy héttel a séta időpontja előtt kérjük egyeztetni.

A nyári időszakban (április 1.-október 31.) a séta főleg a kertre koncentrál, a 1,5 órás séta során megtekintjük a Botanikus kert gyűjteményeit, legérdekesebb növényeit, az üvegházakat (ezt önállóan is meg lehet tekinteni, igény szerint) és a tájképi kert legfontosabb stíluselemeit. A "Túl nagy lábon élünk" és a "Berkenyeház" kiállítást önállóan látogatják meg a csoportok. Iskolai csoportoknál van lehetőség a kiállítások szakvezetésére is, ezt az időpont foglaláskor egyeztetjük.
A téli időszakban (november 1.-március 31.) a 1,5 órás szakvezetés során, megtekintjük a kert téli növény érdekességeit (örökzöldek, érdekes kérgek), a tájképi kert stíluselemeit, és több időt töltünk az üvegházakban (Trópusi- és pálmaház és Orchidea- és broméliaház). A Kaktusz- és pozsgásház télen zárva tart.

A kerti szakvezetés díja 6.000 ft/csoport

Kérjük, adják meg az alábbi adatokat, és felvesszük Önökkel a kapcsolatot!